Jan Harbeck

JAN HARBECK


“Jan Harbeck er blevet kaldt én af de ypperste blandt danske saxofonister. Han hører til den gruppe af jazzmusikere, som bekender sig til den store tradition fra swingtiden, men er samtidig med til at forny genren og give den et personligt præg.”  - DR K


Jan Harbeck lever og ånder for jazzmusikken og for at fortælle historier med sin saxofon.

Han er uddannet på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i Aalborg, samt New School i New York.

Udover sin to orkestre Jan Harbeck Quartet og Live Jive Jungle, spiller Jan med utallige andre musikere.

Jan Harbeck har vundet flere priser, herunder Ben Webster Prisen, Bent Jædig Prisen og en Grammy i 2009 for årets bedste album.


Culture Conduct repræsenterer Jan Harbeck som management, samt udenlandsk booking for hans to orkestre; Live Jive Jungle og Jan Harbeck Quartet.


For info om koncerter og lignende, besøg www.janharbeck.com

UDGIVELSE

Nyt album fra Jan Harbeck QuartetFire numre er kompositioner af Webster, forholdsvis ukendte men fyldt af blues og swing. ”Virkelig fine numre”, siger Harbeck, ”her handler det om at respektere den stærke melodi-linie og bygge sin egen historie ovenpå.” Der er yderligere et Strayhorn nummer, Johnny Come Lately, resten er Harbecks egne.


Lyt til musikken og køb pladen her.

VIDEO

Jan Harbeck Quartet @ Pizza Express


I 2017 var Jan Harbeck Quartet udvalgt til "SOUNDS OF DENMARK" og spillede på den verdenskendte jazzklub Pizza Express i London. Se en video fra koncerten her.

NYHED

Jan Harbeck og Henrik Gunde er årets modtagere af Ben Webster PrisenFor 42. gang uddeler den danske Ben Webster Foundation sin årlige pris til musikere, som enten viser nyt talent eller har været med til at udbrede jazzens varme budskab. I år gives prisen til pianisten Henrik Gunde og tenorsaxofonisten Jan Harbeck, der på overbevisende måde har været en del af jazzscenen igennem en længere årrække.


Læs pressemeddelelsen her.VIDEO

Live Jive Jungle @ La Fontaine


Jan Harbeck spiller ofte på La Fontaine i København med et af sine egne eller i andres orkester. Du kan også opleve ham som vært ved jam-sessions. Tjek La Fontaine's hjemmeside for programmet.

CULTURE CONDUCT

TRINE HEIDE


Management & Booking

Produktion & Kulturformidling.

KONTAKTEmail: trineheide@cultureconduct.dk

Tlf: 50 90 05 04

© Copyright. All Rights Reserved.