Om

OM CULTURE CONDUCT

Culture Conduct tilbyder management, booking, produktion, projektledelse og kommunikation til skabende og udøvende kunstnere, samt kulturinstitutioner.

 

Culture Conduct blev etableret i 2015 af Trine Heide og har base i København og Roskilde. Visionen er, at Culture Conduct skal muliggøre kunstneres og kulturinstitutioners drømme gennem strategisk sparring, projektledelse, management og facilitering af kreative processer gennem forskningsbaseret viden.

 

Læs om hvilke artister Culture Conduct repræsenterer her

 

 

Samarbejdspartnere

 

 • Roskilde Domkirke
 • CPH Opera Festival
 • Danske Kulturbestyrelser
 • Sct Hans Have
 • KoncertKapellet
 • Artana
 • NJORD Biennale
 • eif
 • Diamond
 • YouYouYou
 • Satiregruppen MAGT

 

Jeg har de seneste år haft den store glæde at samarbejde med Trine Heide fra Culture Conduct.


Trine har med stor succes blandt andet stået for den internationale booking af mine orkestre, Live Jive Jungle og Jan Harbeck Quartet, ligesom hun har været en uvurderlig partner i forhold til at idéudvikle på de forskellige projekter jeg har.


Arbejdet bliver gjort til tiden og jeg er meget taknemmelig for hele Trines indsats med at repræsentere min musik på bedste vis.


- Jan Harbeck

BLOG: HVORFOR 'CULTURE CONDUCT' ?

 

Som barn fik jeg altid at vide af min mor: 'kloge børn keder sig aldrig'. Det fik mig til at iværksætte små og store projekter, nye hobbyer og ting, der skulle afprøves. Og det holdt ved - sideløbende med gymnasium og universitetet har jeg haft utallige projekter, småjobs, interesser og idéer. Om jeg er blevet klogere af den grund, vil tiden vise. Men jeg gjorde mig uundværlige erfaringer og venskaber i processen. Men jeg har også altid fået at vide, at jeg havde for mange jern i ilden. Bekymringerne har jeg altid taget til mig, men jeg har også altid haft en trang til at bevise det modsatte.

 

Jeg føler mig priviligeret, for jeg trives vitterligt bedst med mange bolde i luften på én gang. Det ene projekter giver energi til det næste, erfaringer og netværk kædes sammen og mødet med nye mennesker giver mig inspiration til at gøre det endnu bedre. Det er nogle af mine tanker bag Culture Conduct. For mig er det vigtigt, at gøre sit bedste og at kunne begejstre og inspirere hinanden i et samarbejde.

 

Navnet Culture Conduct kommer sig af en livslang fascination af dirigenter. Godt musikalsk lederskab kræver en dirigent, der har forståelse for kunstens værensbetingelser og giver plads til både værket i sig selv, musikerne og sine egne visioner. Den gode dirigent er en leder, der kan kommunikere klart. Den gode dirigent får det bedste frem i hver enkel musiker, samtidig med at hele orkestret skal være samspillet og én enhed. Den gode dirigent skal udfordre musikerne og værket, samt deres normer. Den gode dirigent skal skabe et æstetisk, sanseligt rum gennem fællesskab, struktur og engagement. Og den gode dirigent skal kunne træde tilbage og lade musikerne fremføre musikken.

 

Det er min visions at overføre disse egenskaber og blive en art kulturdirigent i det kulturelle landskab.

 

 

 

Pst... Mit logo er faktisk en dirigents slagskema for en 3-delt takt.

Logoets design er udarbejdet af Camilla West Hecter.

IGANGVÆRENDE

PROJEKTER

OPERACYKLEN

I samarbejde med CPH Operafestival booker Culture Conduct den mobile operaforestilling 'Bajadser' ud til andre kulturarrangører i landet, samt producerer årets Operacykel med konceptet Hit 'N Run.

Foto: Mathias Løvgreen Bojesen

SPOILER ALERT

Sammen med sanger Rasmus Ruge og producer Anne Jeppesen lancerer Culture Conduct en podcast med nærværende og lynhurtig introduktion til operaforestillinger.  

Foto: Trine Heide

KULTURTIPS

Hver torsdag kommer der et kulturtip på Culture Conduct's facebookside - tips til nye spændende kunstnere, kultursteder, oplevelser og fænomener.

Følg med her.  

 

CULTURE CONDUCT

TRINE HEIDE


Management & Booking

Produktion & Kulturformidling.

KONTAKTEmail: trineheide@cultureconduct.dk

Tlf: 50 90 05 04

© Copyright. All Rights Reserved.