Projekter

Kind Of Opera

Kind Of Opera skaber remakes af operaklassikere, ny opera & performative koncerter. Vi brænder for at vise kunstartens relevans for vores egen generation. Vi er et kompagni, der udfordrer rammerne for opera og klassisk musik, og har et skarpt blik mod udenlandske, nye værker. Sammen med instruktør Selma Mongelard, drømmer jeg stort for kompagniets og operaens fremtid.

Frederiksberg Festspil

Under Katrine Gislinges kunstneriske ledelse har Frederiksberg fået en festival for klassisk musik, der tør tage alternative byrum og lokationer i brug og skaber en stemning af nysgerrighed og lokalt fællesskab kombineret med sublime kunstnere og koncertprogrammer. Jeg er tilknyttet festspillet som chefproducent og fundraiser.

Camerata Øresund

Camerata Øresund er drevet af kærligheden til barokmusikken som skinner igennem alt, de laver; fra koncerter i ind- og udland med kendte og mindre kendte barokkomponister, til børnekoncerter og deres helt egen festival Baroktoberfest. I efteråret 2022 samarbejder jeg med ensemblet om strategisk udvikling og fundraising. 

Theatre of Voices

Theatre of Voices er et af landets ypperste vokalensembler under ledelse af Paul Hillier. Ensemblet mestrer både den tidlige musik og ny kompositionsmusik, som også er to felter jeg brænder for. Theatre of Voices rejser desuden verden tynd med koncertprogrammer fra øverste hylde, og jeg har haft fornøjelsen af at være tilknyttet ensemblet som projektleder i 2022, herunder ved Theatre of Voices Festival i Holbæk.

Bestyrelsesposter

Jeg er vokset op i et frivilligt foreningsmiljø og sætter en ære i at bidrage med min viden og erfaring igennem bestyrelsesarbejde. I øjeblikket sidder jeg i bestyrelsen for musikforeningen Amager Klassisk, der skaber legende og levende koncertkoncepter - bl.a. TIrsdagsbarok og Morgenmadskoncerten. Tjek det ud her

Egne projekter

Udover at arbejde med forskellige ensembler, festivaler og organisationer, sætter jeg også egne projekter i søen - simpelthen fordi jeg ikke kan lade være! I vinteren 2023 er jeg medskaber af koncerterne 'Viva Vivaldi' sammen med kontratenor Steffen Jespersen, Camerata Øresund og Roskilde Domkirkes Drengekor.