Projekter

Kind Of Opera

Kind Of Opera skaber remakes af operaklassikere, ny opera & performative koncerter. Vi brænder for at vise kunstartens relevans for vores egen generation. Vi er et kompagni, der udfordrer rammerne for opera og klassisk musik, og har et skarpt blik mod udenlandske, nye værker. Sammen med instruktør Selma Mongelard, drømmer jeg stort for kompagniets og operaens fremtid.

Copenhagen Baroque Festival

Copenhagen Baroque Festival er en årlig begivenhed, der fejrer barokmusikkens rigdom og kompleksitet, skabt af blokfløjtenist Bolette Roed. Gennem en række koncerter og begivenheder ønsker festivalen at bringe musikere og publikum sammen i en fælles oplevelse af musikkens dybde og skønhed. Med et varieret program og en passion for barokmusikken inviterer festivalen til en unik musikalsk rejse gennem tid og følelser. Jeg har fornøjelsen af at være kreativ producent på festivalen med min debut i 2023 og forhåbentlig mange flere fantastiske festivaler. 

Poplin

Poplin er en bevægelse, skabt af komponist Signe Lykke og violinist Christina Åstrand og iværksætter projekter, der handler om kreativitet, kollektivt ansvar og åbenhed i musikalske sammenhænge. Akuelt arbejder Poplin med projekter og værker under navnet CRUX i samarbejde med flere nordiske lande. Sammen med Signe og Christina, er jeg tilknyttet projektet som producent og strategisk udvikler. 

Bestyrelsesposter

Jeg er vokset op i et frivilligt foreningsmiljø og sætter en ære i at bidrage med min viden og erfaring igennem bestyrelsesarbejde. I øjeblikket sidder jeg i bestyrelsen for musikforeningen Amager Klassisk, der skaber legende og levende koncertkoncepter - bl.a. Tirsdagsbarok og Morgenmadskoncerten. Tjek det ud her

Theatre of Voices

Theatre of Voices er et af landets ypperste vokalensembler under ledelse af Paul Hillier. Ensemblet mestrer både den tidlige musik og ny kompositionsmusik, som også er to felter jeg brænder for. Theatre of Voices rejser desuden verden tynd med koncertprogrammer fra øverste hylde, og jeg har haft fornøjelsen af at være tilknyttet ensemblet som projektleder i 2022, herunder ved Theatre of Voices Festival i Holbæk.

Frederiksberg Festspil

Under Katrine Gislinges kunstneriske ledelse har Frederiksberg fået en festival for klassisk musik, der tør tage alternative byrum og lokationer i brug og skaber en stemning af nysgerrighed og lokalt fællesskab kombineret med sublime kunstnere og koncertprogrammer. Jeg har været tilknyttet festspillet som chefproducent og midlertidig leder, og er fortsat fundraiser i 2023.

Camerata Øresund

Camerata Øresund er drevet af kærligheden til barokmusikken som skinner igennem alt, de laver; fra koncerter i ind- og udland med kendte og mindre kendte barokkomponister, til børnekoncerter og deres helt egen festival Baroktoberfest. Jeg samarbejder med ensemblet om strategisk udvikling og fundraising, og ved Baroktober 2023 står jeg bl.a. for PR. 

Egne projekter og prioduktioner

Udover at arbejde med forskellige ensembler, festivaler og organisationer, sætter jeg også egne projekter i søen - simpelthen fordi jeg ikke kan lade være! I februar 2023 var jeg medskaber af koncerterne 'Viva Vivaldi' sammen med kontratenor Steffen Jespersen, Camerata Øresund og Roskilde Domkirkes Drengekor, samt producerede i Sankt Markus Kirke en Allehelgenkoncert med bl.a. Fauré's Requiem, samt fjerde udgave af konceptet ORGELDRØMME med David Bendix Nielsen, Lil Lacy og Vertigo.